Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g oleju
of 30 g oliwy z oliwek - 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
-
300
g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 cm kostkę
of 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 663.2 kJ / 158.6 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 54.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie pieczarek
25min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Bułeczki na parze z szarpanym kurczakiem i salsą z awokado
45 Min
Pikle z krojonej cebuli (TM6)
48 godz. 45 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min
Rumienienie bakłażana
30 Min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Różowe pity z patelni z szarpanym kurczakiem
1 Std. 25 Min
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45 Min