Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 190 g de agua
- 80 g de aceite de oliva
- 5 g de miel
- 15 g de sal
- 320 g de harina de fuerza
- 50 g de cubitos de hielo
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Crema de morcilla
- 20 g de aceite de oliva
-
200 - 300
g de cebolla en octavos
of 200 - 300 g cebolla roja en octavos - 50 g de vino tinto
- 250 g de morcilla de cebolla pelada y en trozos
- 100 g de caldo de carne
- 1 pellizco de comino molido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 762.1 mg
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Pimiento rojo y cebolla caramelizados con papardelle de calabacín y tirabeques
1h
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15 min
Puré de patata (Pelar)
35 min
Croquetas de piquillo con cebolla caramelizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
9h 30 min
Guarrito extremeño
50 Min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces
14h 15min
San Jacobo con salsa de tomate (Cheesecake)
4 Std. 30 Min
Salsa chimichurri indiana
10 min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1h 30min
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Aro de hojaldre con tartar de salmón y ajoblanco
25min