Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dacquoise de almendra
- 100 g de azúcar glass
- 60 g de almendra en polvo
- 75 g de avellana en polvo
- 25 g de harina
- 5 claras de huevo
- 50 g de azúcar refinada
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear antes de hornear
Mezcla de praliné
- 50 g de avellanas tostadas, peladas
- 150 g de chocolate con leche, en chispas o trozos
- 100 g de praliné de avellanas, ver receta en la sección de Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal
- 70 g de arroz inflado
Mousse de chocolate
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de crema vegetal, tipo chantilly
- 40 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 75 g de chocolate con leche, en chispas o trozos
Placas de chocolate temperado
- 300 g de chocolate con leche
Montaje
- 9 avellanas con cáscara, caramelizadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2377 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 597 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4h
Betún de chocolate
10 min
Mil hojas con sonrisas TM6
3h
Praliné de avellanas TM6
25min
Ganache de chocolate
35 min
Corona de chocolates
1h 30min
Mi Paris Brest
1h 30min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Bachour: Galleta de chocolate y frambuesa
2 godz. 30 min
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Semifreddo de café
6 Std. 30 Min
Betún de mantequilla básico
10 min