Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta hojaldre sin empaste
- 1 receta de pasta hojaldre, (ver receta en Esenciales), en Dulces Besos con Thermomix® por Paulina Abascal
- 50 g de azúcar refinada, para espolvorear antes de hornear
Crema pastelera de rompope
- 400 g de leche
- 100 g de rompope
- 150 g de azúcar
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de mantequilla
- 55 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2889 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas finlandesas de invierno
1h
Corona de brioche de crema de whisky TM6
5h
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20min
Pan de soda y queso fresco con nueces TM6
12h 15min
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3 godz. 30 min
Roles de canela
2u. 30min
Helado cheesecake con fresas low carb
12 Std. 10 Min
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
NY Cheesecake
1h
Crema pastelera
10 Min
Strudel de manzana
1 Std. 45 Min