Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta hojaldre sin empaste
- 1 receta de pasta hojaldre, (ver receta en Esenciales), en Dulces Besos con Thermomix® por Paulina Abascal
- 50 g de azúcar refinada, para espolvorear antes de hornear
Crema pastelera de rompope
- 400 g de leche
- 100 g de rompope
- 150 g de azúcar
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de mantequilla
- 55 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2889 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 Min
Galletas corazón
1h
Donas
2h
Tronco navideño
1h
Pastel floral
2h
Pasta choux
20 Min
Crema pastelera
10 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 Min
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Roles de canela
2h 30min
Crepas, receta básica
1h 20min