Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roscas de pasta choux
- 110 g de harina
- 190 g de agua
- 90 g de mantequilla, en cubos
- 1 cdita de azúcar refinada
- 1 pizca de sal fina
- 3 huevos
- 1 huevo, para barnizar
Crema de praliné
- 500 g de leche
- 150 g de azúcar refinada
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de fécula de maíz
- 50 g de mantequilla, en cubos
- 200 g de praliné de avellanas, (ver receta Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal.)
Montaje
- azúcar glass, la necesaria para espolvorear
- 100 g de avellanas, peladas y tostadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1772 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 213 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Malteada de brownie de chocolate
35min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Helado de caramelo y sal TM6
14h
Clafoutis de ciruelas
Keine Bewertungen
Croquembouche con natilla de naranja y chocolate negro
10h
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Milhojas de chocolate y caramelo TM6
2 godz.
Conglomerado de piña y coco
1 godz. 30 min
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Praliné de avellanas TM6
25min
Macarons de flor de hibisco
2 godz. 30 min
Merenguitos
1h 20min