Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roscas de pasta choux
- 110 g de harina
- 190 g de agua
- 90 g de mantequilla, en cubos
- 1 cdita de azúcar refinada
- 1 pizca de sal fina
- 3 huevos
- 1 huevo, para barnizar
Crema de praliné
- 500 g de leche
- 150 g de azúcar refinada
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de fécula de maíz
- 50 g de mantequilla, en cubos
- 200 g de praliné de avellanas, (ver receta Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal.)
Montaje
- azúcar glass, la necesaria para espolvorear
- 100 g de avellanas, peladas y tostadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1772 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 213 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosca de naranja
1h 30min
Cuernitos árabes de cocoa
3h
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3h
Souflé de frutos rojos
1h 10min
Cheesecake japonés
6h 15min
Sedoso de pistache
1h 30min
La Pavlova despeinada
4h
Babka de chocolate
3h
Nieve de hierbabuena
20 min
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Brioche
5h
Mil hojas de higos
45 Min