Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coleslaw
- 450 g de repollo blanco en trozos
- 200 g de repollo colorado en trozos
- 240 g de mayonesa keto (ver receta en la colección Keto-Almuerzos y cenas)
- 1 cucharadita de curry en polvo
- ½ cucharadita de sal marina
Solomillo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de xilitol
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon o alguna sin azúcar
- 10 g de aceite de coco virgen neutro
- 850 g de solomillo de cerdo sin grasa, en un trozo
- 100 g de panceta ahumada en fetas
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Guiso vegetariano de invierno
40min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Goulash
1h
Lomo a la mostaza
1 Std. 45 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Pastel de papa
1h 10 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Quiche de zapallito italiano
1h 10 min