Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 guindilla seca
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite
- 30 g de vinagre
- 1 rabillo de ternera (de 1,5 kg aprox.) sin el nervio central
- 1500 g de agua
- 800 g de patatas harinosas (para puré) peladas y en trozos
Puré de patatas
- 250 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 10 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1284 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 28.55 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 1.75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Pollo con almendras
30min
Empanada de estofado con cerveza
1h 40 min.
Arroz amarillo con pollo
40min
Ternera Stroganoff
1h
Albóndigas en salsa española
55min
Cerdo con verduras al estilo chino
1h 20 min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1h
Masa de pan básica
5 min
Risotto
30min
Ensalada de quinoa con verduras
30min
Espuma rápida de frutas congeladas
10 min