Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, klein (40 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Aubergine, in Stücken
- 50 g rote Paprika, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- 40 g Pinienkerne
- 40 g Tomatenmark
- 50 g Parmesan, in kleinen Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1151 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Rucola-Pesto
10 Min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 Min
Tomaten-Pesto
10 Min
Spinat-Pesto
10 Min
Paprika-Auberginen-Mus
1h
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 Min
Warmes Kürbispesto
30 min
Walnuss-Pesto
10 Min