Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa quebrada de alho e coentros
- 1 dente de alho
- 15 g azeite
- 5 g coentros
- 260 g farinha
- 100 g manteiga
- 50 g água
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 200 g cebola cortada às rodelas
- 2 c. sopa de folhas de coentros
- 40 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g vinho branco
- 150 g brócolos, só os raminhos
- 150 g bacalhau demolhado e desfiado
- 450 g leite
- 60 g farinha
- 80 g manteiga
- 1 c. chá de mostarda
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 ½ c. sopa de amêndoa palitada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de peixe
1h
Torta de espinafres
1h
Tarte de salmão e tomate seco
35 Min
Quiche de espinafres, queijo e alcachofras
40min
Folar de noz
2h
Tortilha de atum no forno
1h 30min
Rolo de pescada e salmão
1h 15 min
Tarte de legumes
1h 15 min
Tarte de alho-francês e fiambre
50min
Rolo de bacalhau
2h
Empadão de batata-doce e bacalhau
1h 40min
Gratinado de alho-francês, curgete e brócolos
1h