Apparaten en accessoires
Bombardino
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
7 porzioni
Ingrediënten
Panna montata
-
250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
-
60 g di Marsala
-
60 g di vino bianco
-
6 tuorli
-
120 g di zucchero
-
70 g di brandy
-
cioccolato fondente in scaglie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
199.8 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1570.3 kJ /
375.3 kcal
Vetten
23 g
Verzadigd vet
13.1 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby® pasticciere
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Liquore all'uovo
97u. 30min
Code di aragosta con crema pasticcera
6u.
Semifreddo nocciolato
8u. 20min
Zabaione al sidro
15min
Meringata
4u. 30min
Semifreddo alla crema al Whisky
5u. 30min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2u. 45min
Gnocchi di patate
1u. 15min
Frappè al caffè
10min
Taroz
1u.
Tiramisù al caramello
4u. 50min
Crema di Cogne
15min