Apparaten en accessoires
Bombardino
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
7 porzioni
Ingrediënten
Panna montata
-
250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
-
60 g di Marsala
-
60 g di vino bianco
-
6 tuorli
-
120 g di zucchero
-
70 g di brandy
-
cioccolato fondente in scaglie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
199.8 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1570.3 kJ /
375.3 kcal
Vetten
23 g
Verzadigd vet
13.1 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby® pasticciere
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Gelato al caramello salato
14u.
Ananas al rum a Cottura Lenta
2u. 40min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10u. 30min
Galette des rois ai marroni
Geen beoordelingen
Torta Saint Honoré
5u. 50min
Sale di Cervia all'aceto balsamico
1u. 5min
Crema agli agrumi e meringa
Geen beoordelingen
Irish Coffee
10min
Semifreddo al caramello salato
11u.
Tarte tatin
2u. 30min
Caramello liquido
35min
Zabaione (TM6)
15min