Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g orzechów nerkowca
- 1 laska wanilii
- 950 g wody (w tym 300 g zimnej wody)
- 40 - 60 g syropu z agawy
- 2 łyżeczki agaru
- 1 szczypta soli
- 1 opakowanie żywych kultur bakterii jogurtowych, ilość zgodnie z informacjami na opakowaniu (patrz wskazówka)
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 712 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegańskie bezy
2 Std. 45 Min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1h 20 min
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 Std. 50 Min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 Std. 25 Min
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 godz. 10 min
Jogurt z mleka koziego
13 Std. 15 Min
Jogurt sojowy (wegański)
12 godz. 15 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3h 30min
Bananowe kulki mocy
20 min
Bentō śniadaniowe
40min
Trufle kakaowe z pulpą migdałową
30min