Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g mleczka kokosowego
-
30
g cukru (optioneel)
of 30 g syropu z agawy (optioneel) - 1 płaska łyżeczka agaru
- 400 g napoju kokosowego (patrz wskazówka)
- 1 opakowanie żywych kultur bakterii jogurtowych, ilość zgodnie z informacjami na opakowaniu
- 250 g wody
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 638.5 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 14.5 mg
Alternatieve recepten
Lody z solonym karmelem
14 Std.
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2h 5 min
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16h
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 Std. 10 Min
Wegańskie masło z aquafabą
2h 25min
Jogurt sojowy (wegański)
12 godz. 15 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1h 20min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3u. 30min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15min
Jogurt naturalny na Varomie
12u.
Orzechy włoskie w karmelu
1u. 30min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min