Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de morrón rojo en trozos
- 100 g de morrón verde en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 5 g de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de ají molido
- 1 - 2 pellizcos de pimentón dulce
- 1000 g de papas en cuadrados pequeños
- 1000 g de carne picada de ternera
- 150 g de puré de tomate
Puré de papas
- 200 - 300 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 50 g de manteca y un poco más para enmantecar la fuente
Montaje del pastel de papa
-
2
cucharadas de pan rallado (optioneel)
of 2 cucharadas de queso gruyère
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1873 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Pastel de carne y calabaza
1h
Tarta Pascualina
1h 30 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Goulash
1h
Carbonada
1h 15min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Budín de naranja
1h
Ñoquis con salsa rosa
2h 25min