Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Boloñesa
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada
- 70 g de vino tinto
- 10 g de extracto de tomate
-
400
g de tomate triturado natural
of 400 g de tomate triturado en conserva - 1 hoja de laurel fresca
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Polenta
- 300 g de polenta no de cocción rápida
- 1200 g de agua
- 10 g de sal
- 50 g de manteca
- 100 g de queso fresco en trozos
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de papa
1h 10min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Empanadas de carne
1h 50min
Soufflé de calabaza
1h
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min
Budín de mandarinas
55min
Budín de naranja
1h
Salsa criolla
5min
Pastafrola de membrillo
2h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min