Minicakes au pesto et aux pignons

Minicakes au pesto et aux pignons

3.1 51 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
10 pièces

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 1 bouquet de basilic frais effeuillé
  • 2 œufs
  • 170 g de lait
  • sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de farine de blé
  • 1 sachet de levure chimique
  • 40 g de pignons de pin (réserver 1 c. à soupe)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 7 g
Calorieën 858 kJ / 205 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...