Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite vegetal
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla, en gajos
- 4 chiles anchos, sin tallo ni semillas y en tiras (ver tip)
- 2 chiles guajillo, sin tallo ni semillas y en tiras (ver tip)
- 400 g de jitomate saladet
- 200 g de puré de tomate
- 2 pimientas gordas enteras
- 1 clavo de olor
- 1 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
200
g de caldo de pollo
of 200 g de agua y ½ cdita de concentrado de caldo de pollo - 500 g de muslos de pollo, sin hueso y sin piel, cortados en cuartos
- 200 g de papas cambray, en octavos
- 200 g de nopales, en cubos (3 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1124 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Entomatado de cerdo
1h
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1h 10 min
Alambre de pescado
35 min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1h
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Bisteces a la mexicana
30 min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Cerdo entomatado
50min