Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 900 g de agua
- 50 g de chile ancho, sin tallo ni semillas
- 50 g de chile guajillo, sin tallo ni semillas
- 10 dientes de ajo, pelados
- 1 ½ cdita de comino en polvo
- 1 cda de orégano seco
- 7 hojas de laurel, secas
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de pimienta gorda
Pescado en adobo
- 235 g de mayonesa
- 700 g de agua
- 1000 g de filetes de pescado blanco, sin piel
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2772 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Pescado a la veracruzana
30min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min
Pollo encacahuatado
45 min
Pescado a la diabla
30min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Pescado a la talla
40 min
Filete de res en salsa de chile morita
40 min
Pescado con salsa de morrón
45 min