Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de azúcar
- 50 g de azúcar
- 50 g de mantequilla sin sal
- 25 g de harina
Masa base
-
10
g de levadura prensada fresca
of 5 g de levadura seca instantánea - 125 g de leche
- 150 g de harina
Rosca
- 170 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 110 g de azúcar
- 2 huevos
- cáscara de naranja, de una pieza
-
½
cdita de esencia de naranja
of ½ cdita de esencia de azahar - 260 g de harina
- 1 huevo, batido para barnizar
- higos, cortados en cuartos para decorar
- ate, cortado en tiras, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2961 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
El mejor pastel de chocolate
1h
Tamal de cazuela con rajas
1h
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Conchas Gourmet
3u. 15min
Rosca de Reyes
3 Std.
Rosca de reyes
4h
Pan de muerto
3 Std.
Pan de muerto
6 Std.
Pan de elote
2h
Bisquets
40min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2h