Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-BBQ-Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
20min
Steaksauce
25 min
Sauce Choron
20min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Chefsauce
10min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Garnelencocktail
30 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Sommer-Cocktailsauce
20min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min