Pfefferrahmsauce mit Cognac

Pfefferrahmsauce mit Cognac

3.6 135 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotte
    1
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
    20 g
  • Rinderfond
    400 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Cognac
    50 g
  • Sahne
    200 g
  • Senf
    1 TL
  • Butter
    30 g
  • Speisestärke
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 2 g
Calorieën 1469 kJ / 351 kcal
Vetten 30 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...