Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5min
Balsamico-Rahm-Dressing
20 Min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16 Std. 40 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 Std.
Grüne Pfeffersauce
20 Min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Steaksauce
25min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 Min