Pfefferrahmsauce mit Cognac
TM6

Pfefferrahmsauce mit Cognac

3.6 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Schalotte
  • 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
  • 400 g Rinderfond
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • 50 g Cognac
  • 200 g Sahne
  • 1 TL Senf
  • 30 g Butter
  • 30 g Speisestärke

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1469 kJ / 351 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
30 g
Vezels
0.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten