Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 getrocknete Tomaten
- 3 Stängel Basilikum
- 20 g Pinienkerne
- 100 g Feta
- 1450 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 1 Hähnchenbrust (ca. 400-500 g)
- 300 g Tomaten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 TL Basilikum
- ½ TL Oregano
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Rinderfilets mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 10min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1h 30min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1h 20min