Bakt spinat & egg

Bakt spinat & egg

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porsjoner

Ingrediënten

  • spinat blader, frosne tint
    500 g
  • ost, hard for riving (feks. gruyère, cheddar, parmesan)
    50 g
  • hvitløksfedd
    1
  • "extra virgin" oliven olje
    50 g
  • salt
    1 ts
  • hvetemel
    50 g
  • melk
    500 g
  • smør
    30 g
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • malt svart pepper
    1 klype
  • egg
    6

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 15 g
Calorieën 1327 kJ / 317 kcal
Vetten 24 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen