
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 pés de estragão
- 2 - 3 pés de cerefólio
- 50 g tomate maduro cortado em metades
- 80 g chalota
- 80 g vinagre de vinho branco
- 180 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de concentrado de tomate
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 1885 kcal / 7899 kJ
- Eiwitten
- 27 g
- Vetten
- 195 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vezels
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorvete de rosé e limonada
9u.
Salada de frango com vinagrete de hortelã
1u.
Pão de legumes com molho
Geen beoordelingen
Perdizes com pistácios
Geen beoordelingen
Ajo blanco com salmão e cebolinho
10min
Gelado de avelã com chocolate quente e chantilly
8u.
Patê de coelho
13u.
Baguetes com manteiga de ervas
30min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8u. 50min
Noodles com peru e molho de ameixa
2u. 5min
Piza vegetariana rápida
50min
Crepes com molho de laranja
25min