sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱

sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 人份

Ingrediënten

  • 1800 克
  • 鳕鱼排 大约4块,每块200克,2.5厘米厚
    800 克
  • 5 小撮
  • 黑胡椒粉
    5 小撮
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 切薄片
    20 克
  • 西兰花, 切小朵
    350 克
  • 红葱头
    30 克
  • 特级初榨橄榄油 装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 832.7 mg
Eiwitten 41.2 g
Calorieën 2099.7 kJ / 501.5 kcal
Vetten 27 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 23.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...