Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 克 水
- 200 克 白酒
- 100 克 柳橙汁
- 1 ½ 茶匙 鹽
-
400
克 鱒魚菲力、去皮
of 400 克 新鮮鮭魚片、去皮 - 200 克 冷凍豌豆
- 240 克 短型義大利麵 (如: 筆管麵,烹煮時間10分鐘)
- 40 克 特級初榨橄欖油
- 1 粒 蒜頭
- 30 克 酸豆 ,沖水洗淨
- 350 克 小番茄 ,對半切或切四等份
- 80 克 去核黑橄欖
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 10 克 檸檬汁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g