Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peixe
- 1600 g cantaril (3 unid. aprox.)
- 300 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 dentes de alho
- 20 g salsa
- 100 g azeite
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
Arroz
- 20 g azeite
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g salsa
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em fatias (ver dica)
- 300 g arroz agulha
- 1 c. chá de sal
- 580 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2442 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1171 mg
Alternatieve recepten
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50min
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM5
1h 20min
Bolonhesa de carne
50min
Bolonhesa
1 Std. 10 Min
Arroz agulha
35min
Espetadinhas de peru com arroz de ervilhas e hortelã
1h
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35min
Molho béchamel
15min
Lasanha
50min
Hambúrgueres com arroz de cenoura e espinafres
45min
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM31
1h 20min
Pastéis de peixe com arroz de cenoura e coentros
1h 30min