Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de fiambre de peru e maçã
- 300 g fiambre de peru fatiado
- 100 g maçã verde s/ casca, cortada em quartos
- 1 c. chá de sumo de limão
- 1 pitada de pimenta
- 130 g maionese
- 2 c. sopa de ketchup
Recheio de fiambre e queijo-creme
- 200 g fiambre
- 200 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
Recheio de queijo da Ilha, nozes e rúcula
- 50 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 40 g miolo de noz
- 40 g rúcula
- 100 g queijo-creme
-
50
g natas
of 50 g iogurte natural
Recheio de atum e milho
- 160 g atum em lata escorrido
- 150 g milho escorrido
- 150 g maionese
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1377 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patê de salmão
5min
Shot de frutos vermelhos
15min
Ponche de fruta com rum jamaicano
15min
Almôndegas com molho de tomate
10min
Salada de peru e pera com molho de iogurte e coentros
25min
Camarão com molho cocktail
30min
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1h 30min
Croissants com mousse de atum
2 godz. 50 min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min
Patê de fumados
5min
Patê de queijo, cogumelos e tomate
40min
Baguetes com pasta de atum
30min