Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de agua
- 30 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharadas de café soluble
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 100 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 369 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Pan de ajoblanco y pasas
3 godz. 20 min
Pan de frutas y frutos secos
2 Std. 55 Min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3h
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3h
Pan de leche con nueces
1 godz. 50 min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan de nueces
3h 45min
Pan de cocoa
3h
Pan de molde integral con espinacas
1 godz. 40 min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1 godz. 50 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min