Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de almendras para rellenar
- 250 g de almendras peladas
- 80 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 pizca de sal
- 30 g de mantequilla sin sal, suavizada
- 1 cda de esencia de azahar
Briouats
- 250 g de pasta filo, cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla sin sal,derretida
- 1 yema de huevo, ligeramente batida
- aceite vegetal, para freír
Jarabe de miel
- 300 g de miel
- ½ cda de esencia de azahar
- 2 cda ajonjolí tostado
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1h
Helado de caramelo
4 Std. 20 Min
Roscos chiclaneros
1h
Napolitanas de jamón y queso
6h 30 min
Briouats de almendra con miel y sésamo
2 Std.
Rollitos de primavera con gambas y salsa agridulce
1sa 15 dk
Pho espress con daikon en espiral
Geen beoordelingen
Pastel de Rey roto
6 Std.
Galletas Sarah Bernhardt
14h
Polvorones
2 Std.
Affogato chocolatoso
10 Min
Salsa de ajonjolí y chiles secos
5 Min