Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de harina integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina integral
- 350 g de harina de fuerza
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces peladas
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 702 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan de café con pasas
2 Std. 45 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40 min
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 Std.
Pan de ajoblanco y pasas
3hod. 20min
Masa madre de trigo
96 godz.
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min