Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 ząbek czosnku
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowo 1½ łyżki
-
100
g borowików, świeżych, pokrojonych w plastry
of 30 g borowików, suszonych, namoczonych 20 min w ciepłej wodzie, odsączonych - 100 g pieczarek, pokrojonych na kawałki
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 1200 g wody
- 300 g makaronu, suchego, typu tagliatelle
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1687.6 kJ / 403.4 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 749.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne w sosie serowo-śmietanowym
25min
Tagliatelle ze szpinakiem
30 min
Kaszotto z grzybami
40 min
Makaron ze szparagami i zielonym groszkiem
20 min
Risotto z grzybami bez alergenów
1 Std. 20 Min
Risotto z borowikami
35 min
Tagliatelle z zielonymi szparagami
40 min
Tagliatelle z sosem kurkowym
35 min
Risotto z grzybami
1 Std. 5 Min
Fettucine z grzybami
40 min
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2h 10 min
Risotto z kurkami
35 min