Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 140 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche
- 100 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos
Nata montada de maracuyá
- 2 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 30 g de zumo de limón
- 80 g de azúcar
- 150 g de pulpa de maracuyá congelada, previamente descongelada
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 256 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies con caramelos, chocolate y escamas de sal
30min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Tequeños
45min
Selva negra in a jar
1h
Tarta macaron
5h
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1h 30min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Tiramisú
5 godz. 20 min
Ojos ensangrentados
4h 30min
Chawan mushi (flan salado japonés)
35 min
Profiteroles de tiramisú
4h
Petisús (éclairs)
1h 50 min