Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa choux
- 140 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 120 g de agua
- 130 g de leche
- 100 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 4 huevos
Nata montada de maracuyá
- 2 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 30 g de zumo de limón
- 80 g de azúcar
- 150 g de pulpa de maracuyá congelada, previamente descongelada
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 256 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Macarons roscón de Reyes
3h
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Milhojas de chocolate y caramelo
2h
Mini quiches de verduras con confit de pato (Cocción lenta)
1h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Pastas de té rizadas
40min
Bollitos al vapor con centro de chocolate y salsa de cerezas
1h 30min