Minirelámpagos de chocolate con nata de maracuyá

Minirelámpagos de chocolate con nata de maracuyá

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
70 unidades

Ingrediënten

Masa choux
  • 140 g de harina de repostería
  • 20 g de cacao puro en polvo
  • 120 g de agua
  • 130 g de leche
  • 100 g de mantequilla en trozos
  • 1 cucharadita de azúcar
  • ½ cucharadita de sal
  • 4 huevos
Nata montada de maracuyá
  • 2 hojas de gelatina
  • 300 g de nata (35% de grasa) muy fría
  • 30 g de zumo de limón
  • 80 g de azúcar
  • 150 g de pulpa de maracuyá congelada previamente descongelada
Cobertura de chocolate
  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de agua
  • 50 g de mantequilla

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 19 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 256 kJ / 61 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...