Apparaten en accessoires
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
12 unidades
Ingrediënten
-
1 trozo de mantequilla (para engrasar el molde)
-
1 lámina de masa de hojaldre (30x40 cm)
-
200 g de leche
-
200 g de nata
-
4 tiras de piel de limón
-
1 palo de canela
-
100 g de azúcar
-
4 yemas de huevo
-
15 g de harina
-
15 g de maicena
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Natrium
22.8 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
589 kJ /
140 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bartolos
40min
Melindres (Galicia)
1u.
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5u. 15min
Tarta San Marcos
4u.
Glorias
1u. 30min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3u. 15min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2u.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Perrunillas
30min
Boston cream pie
3u.
Magdalenas de nata
1u.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2u.