Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 80 g de azúcar
- 4 - 6 tiras de piel de limón solo la parte amarilla
- 120 g de mantequilla en trozos
- 2 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 210 g de harina de repostería
- 1 clara de huevo
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 5 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 1 pellizco de sal
Decoración
- 250 g de fresas cortadas por la mitad a lo largo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1482 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 110.9 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho genovés
1h 50 min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50 min
Crema pastelera
10 min
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Tarta de limón y merengue
3h
Merengue italiano
20 min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Brazo de gitano
3h
Postre chajá
11h 15min