Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 385 g water
- 625 g all-purpose flour
- 5 tsp dried instant yeast
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 85 g extra virgin olive oil
- 85 g water
- 1 ½ tsp sea salt flakes
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 420 mg
Alternatieve recepten
Pita Bread
2h
Baguettes
3h 45 min
Venezia Bread
11 Std.
Simple Mixing Bread
3h 20min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10 min
Fresh pasta dough
1h
Homemade Pasta
1h
Flour Tortilla
1h
White Bread Rolls
3h 30min