Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
-
2 - 3
sprigs fresh chervil, leaves only, reserving stems, to taste
of fresh parsley, leaves only, reserving stems, to taste - 50 g ripe tomato, halved
- 80 g shallots, halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato purée, to taste
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Ghosts
12h 25min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1hod. 15min
Béchamel Sauce
15min
Profiteroles
2h 15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5h 30min
Beurre Blanc
20min
Crème Pâtissière
15min
Yoghurt dressing
5 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 Std. 40 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min