Apparaten en accessoires
Choron Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
200 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh parsley, leaves only, reserving stems, to tastefresh chervil leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
ripe tomato halved50 g
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato purée to taste1 - 2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
1335 mg
Eiwitten
27 g
Calorieën
7899 kJ /
1885 kcal
Vetten
195 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1u. 40min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Beurre Blanc
20min
Salmon tartare
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Tarte Tatin
1u.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min