Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
-
2 - 3
sprigs fresh chervil, leaves only, reserving stems, to taste
of fresh parsley, leaves only, reserving stems, to taste - 50 g ripe tomato, halved
- 80 g shallots, halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato purée, to taste
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Classic Zabaglione
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1h 50min
Hollandaise Sauce
15 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1h 30min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Neapolitan Sauce
1h