
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste
-
2 - 3
sprigs fresh chervil leaves only, reserving stems, to taste
of fresh parsley leaves only, reserving stems, to taste - 50 g ripe tomato halved
- 80 g shallots halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter diced
- 4 egg yolks from medium eggs
- ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato purée to taste
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 1885 kcal / 7899 kJ
- Eiwitten
- 27 g
- Vetten
- 195 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vezels
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Natrium
- 1335 mg