Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 130 g di latte
- 30 g di zucchero
- 30 g di burro, non salato
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g), sbriciolato
- 300 g di farina bianca
- ¼ cucchiaino di sale
Farcitura
- 120 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 1 mela (160 g, ad es. Boskoop), a pezzi (4 cm)
- 50 g di zucchero grezzo di canna
- 1 limone, biologico, la scorza grattugiata
- 30 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di panna intera
- 50 g di panna acida
-
50
g di mirtilli rossi, secchi, dolcificati
of 40 g di uvetta sultanina
Stampi
- farina bianca, per spianare
- zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante, per decorare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 31.2 kJ / 312.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 15.1 g
Alternatieve recepten
Crema Thermomix®
45 min
Brezel (Cialde croccanti)
2 godz. 30 min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Pane al latte
2h 20min
Pane di farro alle nocciole
2hod. 50min
Pane rustico
2 godz.
Corona dei Re Magi
2h 15min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane di frumento e farro
12h
Pane di segale vallesano
10 Std.
Treccia bernese
1h 45min