Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 ½ cucchiaino di paprica piccante
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di acqua
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 2 peperoni gialli (peperoni appuntiti o lunghi), a rondelle (3 mm)
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6024.4 kJ / 1437.1 kcal
- Eiwitten
- 115.7 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 52.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con carne
40min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Lasagne
2 Std.
Manzo alla Stroganoff
45 min
Nasi goreng
Geen beoordelingen
Knöpfli
50 Min
Salsa french dressing
20 min
Minestra di pomodori con quark
25 min
Farina senza glutine
Geen beoordelingen
Zuppa Tom Kha Gai
35 min
Polenta con ragù di funghi
45 min