Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di spezzatino di manzo (spalla), a cubetti (3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 ½ cucchiaino di paprica piccante
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 2 foglie di alloro secche
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di acqua
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 2 peperoni gialli (peperoni appuntiti o lunghi), a rondelle (3 mm)
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6024.4 kJ / 1437.1 kcal
- Eiwitten
- 115.7 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 52.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema Thermomix®
45min
Insalata di barbabietole
10 min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Geen beoordelingen
Salsa all'aglio
10 min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Stufato di pollo alla senape
40min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min