Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boulettes de viande
- 40 g de pain frais ou rassis, en morceaux
-
80
g de lait
of 80 g d'eau - 6 - 12 branches de persil plat frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- un peu d'huile végétale pour graisser le Varoma
Sauce tomate et finition
- 1 gousse d'ail
- 50 - 80 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 600 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.7 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1sa 30 dk
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 dk
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 dk
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Émincé à la zurichoise
50min
Mousse au thon
5 Min
Sauce bolognaise
3h 15min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Lasagnes
2sa
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h