
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'oignons rouges coupés en deux
- 100 g de poivrons rouges coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de cidre
- 50 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 130 g de concentré de tomate
- 400 g de tomates pelées
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de paprika doux
- 1 - 2 pointe(s) de couteau de poivre de Cayenne, moulu selon les goûts
- ¼ de c. à café de clous de girofle, moulus
- ¼ de c. à café de poivre de la Jamaïque moulu
- 1 pincée de cannelle moulue (optioneel)
- 2 - 3 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue (optioneel)
- 1 feuille de laurier, sèche (optioneel)
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 196 kcal / 819 kJ
- Eiwitten
- 3 g
- Vetten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vezels
- 4.5 g