关西煮鱼

关西煮鱼

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 2 片
  • 味醂
    30 克
  • 红鲷鱼鱼排 切5×5厘米,焯水洗净备用
    180 克
  • 日式浓口酱油
    1 茶匙
  • 日本清酒
    120 克
  • 2 茶匙
  • 刀豆 切5厘米段
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 458.5 mg
Eiwitten 19.7 g
Calorieën 1175.5 kJ / 281 kcal
Vetten 6.3 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 22.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...