Apparaten en accessoires
关西煮鱼
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
姜2 片
-
味醂30 克
-
红鲷鱼鱼排 切5×5厘米,焯水洗净备用180 克
-
日式浓口酱油1 茶匙
-
日本清酒120 克
-
糖2 茶匙
-
刀豆 切5厘米段50 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
458.5 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1175.5 kJ /
281 kcal
Vetten
6.3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
日式炖煮
10 recepten
China
China