Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1196.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Manzo alla Stroganoff
1 godz.
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Salsa barbecue
20 min
Piña Colada
15 Min
Negroni
10 Min
Crema di funghi
20 min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40 min
Mousse lime e menta
2h 30min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min