Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di carota a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 1500 g di acqua
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di coscia di maiale con il grasso
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di vino bianco
  • 2 cucchiaini di aceto
  • 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1196.5 mg
Eiwitten 48.1 g
Calorieën 2011.5 kJ / 480.8 kcal
Vetten 25.7 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...