Jambon persillé
TM6 TM5 TM31

Jambon persillé

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di carota a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco, le foglioline
  • 1500 g di acqua
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di coscia di maiale, con il grasso
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di vino bianco
  • 2 cucchiaini di aceto
  • 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2011.5 kJ / 480.8 kcal
Eiwitten
48.1 g
Koolhydraten
6.5 g
Vetten
25.7 g
Verzadigd vet
9.3 g
Vezels
1.5 g
Natrium
1196.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten