Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras de canard
72 godz.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Caramel liquide
25 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Magret de canard séché aux épices
360h
Sauce au caramel
1h 30min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Yaourt nature au Varoma
12h
Sous-vide filets de poulet
1j 55 menit
Chutney d'oignon rouge
24h
Crème anglaise Mode Sauce
15min