Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 godz.
Caramel liquide
35 Min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Chutney d'oignon rouge
24h
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Sauce au caramel
1h 30min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Caramel liquide
25 min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1h 25min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30 min
Sous-vide magrets de canard
2h