Foie gras sous-vide

Foie gras sous-vide

4.7 127 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 72u.
6 portions

Ingrediënten

  • 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
  • 4 c. à soupe de cognac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 1400 g d'eau
  • 10 g de jus de citron
  • glaçons

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 857 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 1406.5 kJ / 341.5 kcal
Vetten 33.8 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...