Apparaten en accessoires
Foie gras sous-vide
Voorbereiding. 30min
Totaal 72u.
6 portions
Ingrediënten
-
1 foie gras de canard cru (400 g env.)
-
4 c. à soupe de cognac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincées de poivre 5 baies
-
1400 g d'eau
-
10 g de jus de citron
-
glaçons
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
857 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
1406.5 kJ /
341.5 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°22
49 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Caramel liquide
35min
Beurre d'escargot
10min
Sous-vide magrets de canard
2u.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1u. 5min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Sauce au caramel
1u. 30min
Saumon teriyaki sous-vide
1u. 20min
Foie gras de canard
72u.
Nougatine aux cacahuètes
1u. 30min
Foie-gras mi-cuit
50u.
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Caramel liquide
25min