Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Caramel liquide
25 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 Std. 30 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min