Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 30 g de céleri branche, coupé en tronçons d'1 cm
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 70 g de blanc de poireau, coupé en tronçons d'1 cm
- 200 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 700 g de dinde (type sauté. Voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux
- 500 g de champignons de Paris frais
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979.5 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 331.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Porc aux lentilles
1h 20min
Poulet basquaise
50 min.
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 min.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Blanquette de veau
1h 15 min.
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min.
Bœuf carottes
2h
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min