Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de jambon cuit, en dés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 200 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2056.2 kJ / 491.5 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 727.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Quiche sans pâte aux lardons, salade de carottes
30 min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Petits cakes au bacon et au fromage
50 min
Gâteau moelleux au chocolat
40 min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1 godz. 15 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake chorizo-courgette
45 min