Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 50 g queijo parmesão
Massa fresca de castanha
- 80 g farinha de castanha
- 100 g farinha tipo 65
- 2 ovos
- 10 g azeite
Recheio
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 500 g carne de coelho em pedaços s/ osso (3 cm aprox.)
- 200 g abóbora-manteiga cortada em cubos
- 2 folhas de salva fresca cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de paprika
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g vinho branco
Béchamel
- 1000 g leite
- 90 g farinha de arroz
- 60 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2202 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de bacalhau e brócolos
1 godz. 10 min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 godz.
Polvo com molho de ervas
1 godz.
Soufflé de limão
40min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Empadão de coelho
Geen beoordelingen
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8h 45min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 godz. 30 min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45 min
Crepes de cenoura com molho de tomate
1 godz.
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30min
Pudim de brioche e chocolate
1 godz.