Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 375 g Wasser (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Butter
- 3 - 5 Prisen Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 130 g Riebelgrieß (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Apfel, säuerlich
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Honig
- 50 g Ziegenkäse, in Scheiben
- 50 g Roastbeef, in Scheiben
- 50 g Räucherforellenfilet
- 50 g Pilze, in Öl
- 70 - 100 g Blattsalat, gemischt
- Olivenöl, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 210 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Palatschinkenröllchen mit zwei Füllungen
9h
Artischocken sous-vide
50 Min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 Std. 25 Min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 Min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Truthahn mit Cranberrysauce
4h
Zitronen-Hummus-Nocken
45 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Sauce Tatare
15 Min
Salzburger Nockerl
30 Min