Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g wody
- 25 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 10 g soli
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia miski
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2005.7 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 977.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb pszenno-żytni z kaszą gryczaną, chia i siemieniem lnianym na zakwasie
20 godz.
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2 godz. 40 min
Szwajcarski chleb rustykalny
25 godz. 20 min
Fougasse - chleb francuski
2h
Bułki grahamki
1h 5min
Chlebki śródziemnomorskie
1h 5min
Bułeczki jogurtowe
1h
Chleb pszenny tostowy
3h
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Ciabatty na zakwasie
17u.
Pita domowa
3h
Francuska bagietka
3 godz. 50 min