Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bezy
- 6 białek (180-190 g)
- 300 g cukru
- 1 szczypta soli
- 1 łyżeczka białego octu winnego
- 1 łyżka cynamonu, mielonego
- 1 czubata łyżeczka skrobi kukurydzianej
Karmelizowane śliwki
- masło, miękkie, do natłuszczenia
- 400 - 450 g śliwek (ok. 16 szt.), bez pestek, przekrojonych na pół
- 2 łyżki cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
Bita śmietana i dekoracja
- 600 g śmietany, 36% tłuszczu, mocno schłodzonej
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1681 kJ / 401.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 24.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 72 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piernikowe makaroniki z kremem pomarańczowym
2h 15 min.
Pavlova z truskawkami
8 godz. 45 min
Walentynkowa Pavlova
5h
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4h 40min
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g
20min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45min
Mus kardamonowy z chałwą, granatem i pistacjami
50min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
25min
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7 Std. 30 Min
Bezy klasyczne
3u. 15min
Krówki toffi
2h