Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cukru
- skórka z pomarańczy (obrana z 2 szt.), ekologiczna, bez białych błonek
- 160 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 4 jajka
- 150 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
- 50 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 5992 kJ / 1434 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 167 g
- Vetten
- 77 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos waniliowy
10 min
Sos maltański
10 min
Pomarańczowy krem angielski
2h 30 min
Pomarańczowe verrines
3h 40 min
Deser limonkowo-imbirowy
8h 30 min
Wegańska galaretka z mango i mus z nerkowców
1h 50 min
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8h
Tarta cytrynowa z pianą z białek
1h 30 min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2h
Ciasto ptysiowe
2h
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min