Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mus z zielonego groszku
- 400 g wody
- 20 liści mięty, świeżych
- 300 g zielonego groszku, świeżego, łuskanego
- 1 łyżeczka agaru
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Ptysie
- 150 g wody
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 2 szczypty soli
- 120 g mąki pszennej
- 3 jajka
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 630 kJ / 150.6 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 145.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1 Std. 35 Min
Paszteciki z serem owczym
2 Std. 50 Min
Tartaletki wytrawne z gruszką i serem pleśniowym
1h 45min
Ptysie z kozim serem, miodem i tymiankiem
2h 30min
Hiszpańskie krokieciki ziemniaczane
3 Std.
Pierożki shaomai
2h
Ciasto wonton
50min
Suflet szpinakowo-serowy
40min
Terrina z ziołową polentą
1 Std. 50 Min
Ziemniaki księżnej (pommes duchesse)
1h
Gnocchi buraczane
30 min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8h 30min